GARANTİLİ - HIZLI - TEMİZ

Koltuktan süt lekesi nasıl çıkar

Koltuktan süt lekesi nasıl çıkar Çocukların severek içtiği süt, bazen istemeden farklı yüzeylere dökülebiliyor. Süt lekesi kalıcı olmasını engellemek için lekeye hemen müdahale etmeniz gerekiyor. İşte süt lekesinden kurtulmak için yapmanız gerekenler…

Eğer koltuktaki süt lekesini çıkarmakta sorun yaşarsanız 33 koltuk yıkama sizin için profesyonelce süt lekesini çıkartırız.

süt lekesi nasıl çıkar

Koltuktan süt lekesi nasıl çıkar

Koltuğa kaza ya da dikkatsiz sonucunda süt dökülebilir. Süt döküldüğü ve özellikle leke kuruduğu zaman belirgin bir hale gelir. Koltukta oluşan süt lekesi, dökülen sütün miktarına, sıcak, soğuk ya da şekerli olup, olmamasına göre değişiklik gösterir. Süt lekesinin kalıcı olmasını engellemek ve lekenin yüzeyde daha fazla yayılmasını önlemek için hemen müdahale edin.

Koltuktan süt lekesi nasıl çıkar Tavsiyesi

Eğer koltuğa çok fazla süt döküldüyse, üzerini bir havluyla bastırın. Geriye kalan süt lekesini çıkarmak için ise, bir kovanın içerisine bir miktar su ve deterjan ekleyin. Temiz bir bezle koltuk yüzeyini silin. Sütün yağlı bir yapısı olmasından dolayı lekeyi çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Süt lekesi tamamen çıktıktan sonra suyla koltuğu durulayın.

0538 488 44 45