GARANTİLİ - HIZLI - TEMİZ

Sirkeli Su İle Yapılan Koltuk Temizliği

Sirkeli Su İle Yapılan Koltuk Temizliği Sirke ev temizliğinde bir çok yerde kullanılmaktadır. Bakteri ve mikropları yok etme özelliği ile kumaş olan yerleri temizlemekte önerilmektedir. Koltukların hem kumaş olması hemde sık sık kirlenmesi sizin sinirinizi bozmuş olabilir. Şimdi koltuğunuzu parlak ve tertemiz yapmak için sıcak su ile sirkeyi alın ikisini karıştırın.

Daha sonra koltuğunuzdaki kirli bölgelere sürün. Sirkenin kokusu biraz midenizi bulandıracaktır. Bu yüzden temizleme işlemini yaparken camlarınızı açın ve odayı tüm gün boyunca havalandırmayı unutmayın. Ertesi gün baktığınızda koltuklarınızın yepyeni ve pırıl pırıl olduğunu göreceksiniz.

Profesyonel koltuk yıkama hizmeti almak isterseniz bizi arayabilirsiniz

Koltuk Temizliğinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gerek genel temizliklerde gerekse leke nedeniyle uygulanan temizliklerde bastırarak ve sürekli ovalayarak temizlemekten kaçının. Aksi halde kumaşın yüzeyinde yıpranma ve renginde solma söz konusu olabilir.
Genel koltuk temizliğine başlamadan önce kumaş etiketini dikkatlice okuyunuz. Kumaşın özelliğine göre bir temizlik uygulayınız.

Kullanacağınız deterjanın renk ağartıcı özellikte olmamasına özen gösteriniz. Deterjanı kullanmadan önce mutlaka çözünmüş olmasına dikkat ediniz.

Elektrik süpürgesi ile süpürmeden silme işlemine başlamayınız. Aksi halde üzerindeki toz ve kalıntıların içine işlemesine hatta daha geniş alana yayılmasına neden olacaktır.
Temizlik sırasında veya sonrasında kuruduğundan emin olmadığınız kumaş kaplı mobilyalarınızın üzerine gazete veya koyu renkli çarşaf ve battaniye gibi eşyaları koymaktan kaçınınız. Aksi halde mürekkep akabilir veya renkler birbirine bulaşabilir.

0538 488 44 45