GARANTİLİ - HIZLI - TEMİZ

Mersin yenişehir koltuk yıkama

Mersin yenişehir koltuk Yıkama tarihine genel bir bakış yapılırsa 1990- 1995 tarihinde yaygın olmaya başlamıştır. Buna ek olarak birçok yerli makine üreticisi Koltuk yıkama makinesi üreterek koltuk yıkama hizmetini daha profesyonel bir hale getirdiler. Bu profesyonel makinelerin piyasaya çıkması ile koltuk temizleme şirketleri koltuk yıkama hizmetlerini bir üst seviyeye taşıdılar.

MERSİN YENİŞEHİR KOLTUK YIKAMA  Açıklama

Mersin Yenişehir Koltuk Yıkama günümüzde her evde bulunan koltuk takımlarının kirlenmesi mersinde koltuk yıkama ortaya çıktı. Yenişehir de bulunan birçok temizlik şirketi evde koltuk yıkama hizmeti vermeye başladı. Tabi bu durumda çoğu koltuk yıkama firmaları olarak kendini tanıttı.

Mersin Yenişehir de Koltuk Yıkama ihtiyacınız olduğunda İnternet’te kısa bir araştırmada birçok koltuk yıkama şirketi veya koltuk yıkama firması karşınıza çıkar. Aslında Yenişehir’de koltuk yıkama şirketi olarak bu işi Profesyonel olarak yapan birkaç koltuk yıkama şirketi vardır.

Geri kalan Mersin Temizlik şirketleri adı altında hizmet veren koltuk yıkama firmaları diğer birçok temizlik alanların dada hizmet vermektedirler. Bu durumda koltuk yıkama hakkında çok da fazla bilgisi olmasa da koltuk temizliğini firma bünyesine eklediler. Bu durum sadece müşteri mağduriyeti ile sonuçlanmaktadır.

Kısaca Yapılan Hatalar koltukları aşırı ıslatma, Çok fazla Fırçalama, Leke türünü bilmeden rastgele kimyasal kullanmaları sonucunda koltuklara zarar vererek müşteri mağduriyetlerini meydana getirebiliyor.

YENİŞEHİR’DE KOLTUK TEMİZLEME Nasıl Yapılır

Mersin Yenişehir Koltuk Yıkama kısa bir açıklama ile bu sorunun cevabını vermek isteriz.

 Ön Tanım: Öncelikle koltuğun iskelet yapısı incelenir hangi bölümlerin yıkanıp yıkanmayacağına karar verilir bazen koltuk üreticileri koltuk yıkama etiketlerini koymaya biliyorlar.

Profesyonel bir koltuk yıkamacı ilk önce koltuk temizliği hakkında etiket arar eğer etiket yok ise koltuğun genel durumuna ve kumaş yapısını inceler bu işlem çok kısa sürede yapılabilir.

Kimyasal seçimi: Koltuğun kumaş yapısına göre uygun kimyasal seçilir bu seçim kumaşın dokusu ile bağlantılıdır. Uygun koltuk yıkama şampuan ve leke sökücü hazırlanır ve yıkama işlemleri sırası ile yapılır.

Koltuk Islatma: Uygun koltuk şampuan ve su karışımı ile koltuklar 1 veya 2 cm derinliğe kadar ıslatılır. İlk ıslatma koltukların kirlerinin yumuşamasını sağlar

Koltuktan Leke Çıkarma: Koltuk üzerinde bulunan leke türleri incelenerek uygun leke çıkarıcılar kullanılarak lekeler çıkartılır.

Koltuk Fırçalama: Koltuk yıkamaya başlanır güçlü fırça makinesi ile koltuklara zarar vermeyen fırçası ile koltuklar fırçalanır.

Vakumlama: Güçlü alman teknolojisine sahip profesyonel vakum makinesi ile koltuktan kirler çekilir. Koltuktan kirli su çekilirken durulama su özelliği olan makine ile yeniden su verilerek kalan kirler çekilir ve aynı zamanda koltuk durulanır.

Kuruma Süresi: Koltuklardan fazla su ve kirler çekildikten sonra en fazla %5 nemli kalır buda koltuğun kumaş yapısına bağlı olarak 6 ile 24 saat arasında kendiliğinden kurur.

Koltuk Sağlığı için: Koltuk temizliğinde koltuğun iskelet yapısına göre yıkama yapılır. Süngeri 0,5 cm den az ise bu bölümler yıkanmaz arka taraf eğer görünen leke yoksa yıkanmaz.

MERSİN YENİŞEHİR KOLTUK YIKAMA FİYATLARI

Koltuk yıkama fiyatları öncelikle günün şartlarını göz önünde tutarak uygulanır. Bir mersin koltuk yıkama fiyatları araştırması yaparken Piyasa fiyatlarının çok altında bir fiyat alındığında o firma mutlaka problem yaşatır buna dikkat edilmeli.

Aldığınız koltuk yıkama fiyatları 30 ile 70 tl arasında ise mutlaka tam hakkı ile koltuğunuzun yıkanamayacağını bilmelisiniz.

Bugünün şartlarında Mersin’de koltuk yıkama fiyatları en düşük 100 tl en yüksek 200 tl dir. Bunun Sebebi koltuk yıkama giderleri makine yıpranması, leke sökücüler, ulaşım, şampuan ve işçilik giderleri vardır. sizde koltuk yıkama fiyatları hakkında kısa bir maliyet hesaplaması yaptığınızda eminiz hak vereceksiniz

0538 488 44 45