GARANTİLİ - HIZLI - TEMİZ

MEZİTLİ KOLTUK YIKAMA

Mezitli Koltuk yıkama Mezitli semtindeki en iyi Koltuk yıkamacı için 05384884445’i arayın. Biz 33 Koltuk yıkama Olarak deneyimli ve başarılı Koltuk Yıkama hizmeti veren firmayız. Müşterilerimizin özel ihtiyaç ve gereksinimlerine göre  özel koltuk temizleme hizmetleri sunuyoruz. Mezitli’de en güvenilir koltuk yıkama şirketini kiralayarak döşemenizin ömrünü uzatın.

MEZİTLİ KOLTUK YIKAMA FİYATLARI

Mezitli için çok uygun fiyatlara koltuklarınızı yıkıyoruz fiyat listemize buradan ulaşabilirsiniz

Özel koltuk temizleme hizmetlerimiz arasında koltuktan leke çıkarma, Koltuktaki kirleri çıkarma, Koltuktan koku giderme, derinlemesine koltuk temizleme, ve daha fazlası bulunmaktadır. Ayrıca Ev temizlik hizmetlerimizi sunduğumuz diğer sitemiz olan SERA TEMİZLİK sitemizden birçok temizlik işlerinize yardımcı olabiliriz

Mezitli’deki evlerde, konut komplekslerinde ve büyük ticari tesislerde Koltuk temizleme çözümlerimizi sunacak uzmanlığa ve deneyime sahibiz. Ekibimiz, koltuk takımlarınızın malzemesi, kumaşı ve son işlemine azami özen göstererek her türlü kir, toz ve alerjeni gidermek için iyi eğitimlidir.

Mezitlik koltuk temizleme

Mezitli Koltuk yıkama ve temizleme hizmetlerimiz profesyonel kişiler tarafından yapılmaktadır

Nubuk veya kumaş Koltuklarınızı bugün temizletin. Tamamen eğitimli ve nitelikli Koltuk yıkama Personeli koltuklarınızı yeniden canlandırsın.

Mezitli’de koltuk temizlik hizmetlerimiz ayrıca kanepe temizliği, deri koltuk temizliği, ve araba koltuk temizliğini de içermektedir.

Koltuk temizleme hizmetlerimiz 24 saat sunulmaktadır. Tek yapmanız gereken, özelleştirilmiş bir teklif almak için 0538 488 44 45 numaralı telefondan bizi aramaktır 

PROFESYONEL KOLTUK YIKAMACI BULMAK ÖNEMLİDİR

Koltuklar evinizdeki en önemli eşyadır. Koltuklar genellikle herhangi bir evde büyük bir yatırımdır ve narin ve egzotik malzemeden yapılmış oldukça pahalıdır. Evlerde geleneksel temizlik teknikleri genellikle koltukları etkili bir şekilde temizleyemez ve her zaman kumaşa, Kumaşa ve malzemeye zarar verme riski vardır. Bu nedenle, her zaman profesyonel koltuk yıkama ve temizleme hizmetlerine ihtiyaç vardır.

Koltuk temizleme şirketi mezitli

Koltuk yıkama mezitli içinde yapılmış ev ve işyerin de Yapılıyor

Deri Koltuk Temizliği

Evet, deri kanepeleri de temizliyoruz. Deri koltuk takımlarının çok pahalı olduğunu ve özel bakım gerektirdiğini biliyoruz. Koltuk takımlarınızın güzelliğini her zaman aynı kalmasını sağlarken, boyut en iyi sonuçlar vermek için farklı bir deri tipi için farklı deri koltuk temizleme tekniklerini benimseriz. Ekstra özen, yatırımınızın ömrünü uzatır.

Koltuktan Leke Çıkarma

33 koltuk yıkama Koltuktan ve kanepeden çıkarın. Leke ne kadar sert veya inatçı olursa olsun, temizlik ekibimiz lekeyi çıkarabilir. Kırmızı şaraptan çikolataya, kandan idrara kadar her türlü lekeyi çıkarabiliriz. koltuklarınızda çevre dostu temizlik çözümleri kullanıyoruz, bu da cilt veya sağlık alerjisi olmamasını sağlayacak. İyice temizlemede temizlikte önemli bir rol oynar. Bugün bizi kullanmaya ve Mezitli koltuk yıkama hizmetimizden yararlanın.

Mezitli Koltuk Yıkama Hızlı ve Kaliteli

Seçenekler tüm temizlik tercihimizi 1-2 saat içinde çok hızlı bir şekilde tamamlarız. Gerek birlikte, geçen zaman tamamen kumaşın kirliliği ve koltuk kumaşı için gerekli özel bakıma ve kabul edilen temizleme işlemine bağlı bulunmaktadır.

Standart koltuk yıkama maliyeti içerir:

  1. Deri veya Kumaş Koltuk Temizliği
  2. İç Kol Temizliği
  3. Yastık Temizleme (+-)
  4. Dış Sırt Temizliği (birinde)
  5. Koltuk Minderi Yıkama
  6. Yastık Yıkama
  • Sertifikalı ve son derece deneyimli temizleyiciler
  • Sektörde 15 yıllık deneyim
  • Her türlü koltuk temizleme hizmetleri
  • Mevcut gün ve acil servisler mevcuttur
  • Uygun fiyatlı koltuk yıkama hizmetleri
  • Çevre dostu koltuk temizleme hizmetleri.
0538 488 44 45