GARANTİLİ - HIZLI - TEMİZ

Koltuktan Tükenmez Kalem Nasıl Çıkar

Koltuktan Tükenmez Kalem Nasıl Çıkar ? biraz daha zor çıkabilir. Özellikle tükenmez kalem lekesi sıvı şekilde olabilir, bu durumda vakit kaybetmeden fazla mürekkebi kağıt havluyla almanız gerekir. Bu yazımız sizin için. koltuktan tükenmez kalem lekesini çıkarmak için pratik ve kolay yöntemleri paylaştık. Peki, tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

Mersin Koltuk yıkama Tükenmez kalem lekesi çıkarmada profesyoneldir, Bizi arayınız.

Koltuktan tükenmez kalem nasıl çıkar?

Koltuktan Tükenmez Kalem Nasıl Çıkar

Koltuktan Tükenmez Kalem Nasıl Çıkar

Koltuktan tükenmez kalem lekesi biraz daha zor çıkabilir. Özellikle tükenmez kalem lekesi sıvı şekilde olabilir, bu durumda vakit kaybetmeden fazla mürekkebi kağıt havluyla almanız gerekir.

-Lekeyi kağıt havluyla alırken dağıtmamaya özen gösterin.

-Bu aşamadan sonra ağartıcı içermeyen deterjan ile suyu karıştırarak temiz bir bez yardımıyla koltuğunuzu silin.

-Lekeyi silerken dışarıdan içeri doğru silmek en doğru harekettir.

– Aynı işlemi tekrar ederek, çıkana kadar silmeye devam edin.

Günlük hayatınızda, evde veya işyerinde çok sık kullandığınız tükenmez kalem, istemeden koltuklarınıza bulaşabilir. Bu durumda tükenmez kalem lekesini çıkarmak zor olabiliyor. Koltuktan, suni deriden, kutluktan tükenmez kalem nasıl çıkar? sorusunu pratik ve kolay yöntemlerle açıkladık. Tükenmez kalem lekesi gibi zor lekelerle mücadele ederken, ne yapmamız gerektiği kadar ne yapmamanız gerektiğini de bilmekte fayda var. Peki, tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

Koltuktan Tükenmez Kalem Nasıl Çıkar Tavsiye

Böyle bir durumda ilk müdahale çok önemlidir. Eğer tükenmez kalemi kurumadan çıkarmaya başlarsanız lekeyi çıkarmanız daha da zorlaşacaktır. Lekeyi çıkarmak için yapmanız gerekenler:

-Lekeyi çıkartma işleminde mutlaka ağartıcı içermeyen sıvı çamaşır deterjanı kullanın.

-Deterjanı, bir bardak su ile karıştırın.

-Elde ettiğiniz karışımı temiz ve beyaz bir beze ya da kağıt havluya emdirerek, koltuktaki tükenmez kalem lekesi olan bölgeye bastırınız.

-Burada önemli bir püf noktayı sizinle paylaşıyoruz; Tükenmez kalem lekesini kesinlikle ovalayarak çıkarmayın. Tampon hareketlerle bu işlemi yapın. Ovma işlemi lekenin daha çok yayılmasına sebep olacaktır.

-Bütün işlemleri yaptıktan sonra Hala koltukta tükenmez kalem lekesi var ise biz size profesyonel koltuk yıkama hizmeti verebiliriz

Deriden tükenmez kalem nasıl çıkar?

-Derideki tükenmez kalem lekelerini çıkarmak için mavi sabun kullanabilirsiniz.

-Lekeli bölgeyi mavi sabun ile hafifçe ovarak silin. Lekeleri sildikçe çıkacaktır.

-Limon kolonyası kullanarak, tükenmez kalem lekesini çıkarabilirsiniz.

-Bunun dışında derinin olduğu yere vazelin sürüp ardından asetonla tükenmez kalem lekelerini çıkarmayı deneyebilirsiniz.

-Diğer yöntem ise deriye zarar vermeyen süt ve sirke karışımıdır. Yarım bardak sirke ve yarım bardak sütü karıştırın. Bir bezle, lekenin üzerini hafifçe silin.

Profesyonel yardım almak isterseniz bizi arayınız 33 koltuk yıkama

0538 488 44 45